Calling a function dynamically in ActionScript 3.0

Have you ever wondered, how you could use a String to decide, which function to be called. You could go so far to let the user enter the function name in an input field and call a function by that name, if it exists.

I have made a short article with an example on how that is done in Flash and ActionScript 3.0. You can read the article at http://www.hjaelpmignu.dk/content/dynamic-call-functions3 Comments on "Calling a function dynamically in ActionScript 3.0"

 1. Hejsa…
  Spændende side du har her! 🙂

  Jeg sidder med et problem på min PC – InDesign CS 5.5. Når jeg har et dokument, som jeg vil “SAVE AS” og giver den et nyt navn, så beholder det åbne dokument det gamle filnavn. Det vil sige at jeg skal lukke dokumentet ned, og derfter finde og åbne det nye. Det gør arbejdsgangen temmelig usikker, og mine kollegaer sidder ikke med samme problem i 5.5…
  Har lige googlet det, uden held, men det kan være du ved noget? 🙂
  På forhånd tak for hjælpen! 🙂

 2. Hmmm…. hvad sker der lige for teksten – oversætterne den automatisk? Dont think u can get anything out of it… :S

 3. Hej, Helle.

  Du har skrevet et spørgsmål på selve bloggen – det er nok ikke det bedste sted.

  Hvis du besøger http://www.hjaelpmignu.dk/forum og vælger InDesign, vil du kunne stille det der. På den måde vil det være nemmere at finde dit spørgsmål (og et svar) i fremtiden.

  Når det så er sagt, kan jeg ikke lige, på stående fod, fortælle hvad det er der sker med din InDesign – har du prøvet at nulstille dine præferencer? Der kan være tale om en indstilling.

  Du kan nulstille ved at holde Ctrl+Shift+Alt nede lige efter der er klikket på InDesign ikonet (for at starte programmet op)

Leave a Comment